Home / School / Aanmelden

Uw kind(eren) aanmelden bij OBS De Octopus

U bent op zoek naar een school. Voor uw kleuter, die voor het eerst naar school gaat of omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen en een andere school zoekt voor uw kind- (eren).

Natuurlijk wilt u dan graag weten welke school bij uw kind en uzelf past. Op onze website vindt u alle informatie over onze school. Waar we voor staan, wat we belangrijk vinden en hoe we werken. Maar ook krijgt u een beeld hoe het toegaat in de groepen door middel van allerlei informatie en foto’s.

Aanvraag kennismaking

Wilt u graag zelf de sfeer proeven en uw vragen stellen, neem dan contact op met de directeur, Saskia Jonker. Via telefoon: 023-5622819 of via mail: s.jonker@octopusschool.nl. U krijgt dan informatie en een rondleiding door de school.

U bent van harte welkom!

Aanmelden voor kennismaking en rondleiding

Aanhef

Voorkeur voor een afspraak;

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Aanmelden van leerlingen bij OBS De Octopus