Meester- en Juffendag

Woensdag 11 april waren alle meesters en juffen op De Octopus jarig! Er was een groot feest georganiseerd door de activiteitencommissie en de leerkrachten. Het begon 's ochtends al in de aula, daar werd iedereen toe gezongen. Natuurlijk  werd er ook getrakteerd, voor iedereen was er een donut. Er was een stoepkrijtwedstrijd. Jong en oud hebben zich hier enorm uitgeleefd. Daarnaast waren er ook balspelletjes en verschillende feestelijke activiteiten in de klassen. In bijna iedere klas is natuurlijk ook de stoelendans gedaan. Ter afsluiting kregen alle kinderen een ijsje. Van de ouders kreeg de school ook nog een cadeau aangeboden:er worden op het schoolplein spelletjes geschilderd door een vakschilder waar de kinderen veel plezier aan kunnen beleven.