Brengen en halen van school

Komt u als het even kan lopend of met de fiets naar school. Gaat dit absoluut niet en komt u met de auto, dan verzoeken wij u buiten de schoolzone te blijven en het laatste stukje te komen lopen. Rijdt u toch de schoolzone in, parkeer dan goed. Niet langs de gele stoeprand en niet op de stoep. Probeert u zoveel mogelijk de Mathilde Wibautstraat, langs de scholen, te vermijden.

De fietsen van de kinderen moeten zoveel mogelijk in de fietsenrekken geplaatst worden. De fietsen van de ouders mogen niet in de fietsenrekken. Daar zijn de 'fietsnietjes' voor bedoeld.
Wij vragen de kinderen die vlakbij school wonen, lopend te komen, omdat de moderne fiets meer ruimte vraagt dan waar de fietsenrekken voor gemaakt zijn.

Wanneer u uw kind komt halen van school vragen wij u om aan de rand van het plein te wachten. Vooral voor de kleuters is het belangrijk dat de leerkrachten en ouders een goed overzicht hebben.

De kinderen die tussen de middag thuis gaan eten mogen 10 minuten voordat de school weer begint op het schoolplein en op het basket/speelveld komen. Tot die tijd is de ruimte voor de overblijvers bedoeld.