Sportcommissie

Basketbaltoernooi 2014

Kerstbasketbaltoernooi

In de kerstvakantie hebben 5 teams van De Octopus meegedaan aan dit toernooi.

De jongens van groep 6 speelden leuk samen en wisten beslag te leggen op een 2e plaats.

Voor de meisjes van groep 6/7 was er weinig weerstand. Zij wisten kansloos iedereen te verslaan.

De jongens van groep 7 deden het ook heel goed. Na winst in de poule werd er gespeeld in de finale. Deze werd helaas verloren, maar wel werd beslag gelegd op de 3e plaats in het toernooi.

Bij jongens 7/8 werd de school maar liefst door 2 teams vertegenwoordigd.
Beide teams wisten te winnen in de poule, wat resulteerde in een ontmoeting in de kruisfinales. Uiteindelijk trok Octopus 1 aan het langste eind en mocht de finale spelen.
Deze werd met goed spel gewonnen. Alle deelnemers gingen tevreden naar huis met een vaantje of een heuse beker.

Weer een leuk toernooi waarbij de kinderen prima hebben gespeeld en ze deskundig werden begeleid door de juffen en meesters en natuurlijk niet te vergeten onze wasouders. Onze dank hiervoor.

Op naar het grote voetbaltoernooi.